
Ostatnia aktualizacja: 28 października 2026
W każdej chwili możesz poprosić nas o usunięcie konta MU Reforge. Usunięcie obejmuje stronę internetową i wszystkie realmy gry, niezależnie od klienta, z którego korzystasz — Windows, Android czy innego.
Możemy poprosić o potwierdzenie z tego samego adresu e-mail, aby nikt nie mógł usunąć cudzego konta.
Dokumentację zakupów (zamówienie, kwota, data i operator płatności) przechowujemy tak długo, jak wymagają tego przepisy rachunkowe i podatkowe. Informacje o banach możemy zachować w celu egzekwowania zasad serwera. Zachowane dane nie są wykorzystywane do żadnych innych celów.
Usuwamy konto w ciągu 30 dni od potwierdzenia wniosku i informujemy Cię, gdy to nastąpi. Usunięcie jest trwałe i nie można go cofnąć.
Możesz też zachować konto i poprosić o usunięcie wybranych danych, na przykład historii głosów. Napisz na ten sam adres i wskaż, co mamy usunąć.